Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee A-92-moottoritien varrella (Granada-Sevilla). Jaénista tultaessa pitää ensin ajaa N-44-tietä Granadaan ja sen jälkeen A-92-tietä. Lentokenttäliittymä on merkitty selvästi.

Lentokentältä lähtee saapuvien lentojen aikataulujen mukaan busseja Granadan keskustassa olevalle Congrespaleisille (puh: +43(0)958 490 164). Bussi ajaa La Caletan, Avenida de la Constituciónin ja Gran Vían kautta. Bussilippu maksaa 3 €.

Autonvuokraus - Granadan lentokenttä

Tuloaulassa on viiden autovuokraamon palvelutiskit: Atesa, Avis, Europcar, Hertz ja Helle Hollis. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan ulkopuolella on vapaita takseja. Taksimatka Granadan keskustaan maksaa noin 17 € ja Sierra Nevadan vuoristoon 65 €.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin edessä olevalla pysäköintialueella on tilaa 450 autolle. Ensimmäiset 30 minuuttia maksavat 0,40 €, seuraavat 30 minuuttia maksavat €0.50, ja sen jälkeen 0,95 €/tunti, mutta kuitenkin enimmillään 9,25 €/vrk. Viidennestä päivästä lähtien parkkimaksu on 7,40 €/vrk.