Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Ibizalla ei ole junia.

Auto ja bussi

Lentokentälle pääsee helposti autolla. Lentokentälle kulkee ainoastaa yksi tie, PM-801. Ibizan ja San Josén kaupunkien välillä kulkevalta PM803-tieltä tulee kääntyä neljän kilometrin kohdalla olevasta liittymästä. 

Kello 07.20 ja 22.50 välisenä aikana lentokentältä kulkee puolen tunnin välein busseja Ibizan kaupungin bussiasemalle. Bussiasema sijaitsee Avenida Isidoro Macabichilla. Bussipysäkki löytyy suoraan tuloaulan edestä (hinta: € 1.20). Ibizan kaupungista pääsee bussilla San Antonioon, St. Rafaeliin, St. Jordi de ses Salinesiin, Santa Eulaliaan, Cala Llongaan ja Santa Agnesiin.

Autonvuokraus Ibizan lentokenttä

Lentokentän tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Avis, Betacar Ibiza, Centauro, Hertz ja Tui Cars (Ultramar Express). Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra-sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri palveluntarjoajien hintoja. 

Taksi

Tuloaulan edessä on takseja. Kaikissa virallisissa takseissa on matkamittarit. Hinta: € 0.82 /km (klo. 06.00-21.00), € 1.12 /km (klo. 21.00-06.00). Minimihinta on € 2.80, ja lentokentälle ajamisesta veloitetaan 1.40 euron lisämaksu. Taksimatka Ibizan kaupunkiin maksaa vain € 10.00 ja kestää noin 20 minuuttia.

Lentokentän pysäköinti

Matkustajia haettaessa tai tuotaessa auton voi parkkeerata ilmaiseksi terminaalin edessä olevalle siniselle vyöhykkeelle (Zona Azul, maks. 15 minuuttia). P1-pysäköintialueella on 500 parkkipaikkaa. Ensimmäiset 30 minuuttia ovat ilmaisia, jonka jälkeen tulee maksaa € 0.90 /tunti tai € 9.00 /vrk.