Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee kahdeksan kilometriä Jerezistä koilliseen, Sevillaan kulkevan moottoritien varrella (AP-4). Moottoritieltä pääsee N-346-tielle, jolta pääsee taas N-IV-tielle. Viimeiseksi mainittu tie kulkee lentokentälle ja sieltä myöhemmin Jereziin, jossa se muodostaa kaupungin länsikehätien.

Bussilinja M-050 ajaa Jereziin, jonne matka kestää puoli tuntia sekä Cádiziin, jonne matka kestää 1 tunnin ja 15 minuuttia. Bussilinja M-051 ajaa Jereziin, El puerto de Santa Maríaan, jonne matka kestää 45 minuuttia sekä Cádiziin. Bussilippu Jereziin maksaa 0,85 € ja Cádiziin 2,60 €.

Autonvuokraus - Jerez de la Fronteran lentokenttä

Tuloaulassa on neljä autovuokraamoa: Avis, Centauro, Europa Car ja Europcar. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan ulkopuolelle on takseja. Taksimatka Jereziin maksaa suunnilleem 11 € ja Cádiziin yli 40 €.

Pysäköinti lentokentällä

Lentokentällä on yli 800 parkkipaikkaa. Hinnat: ensimmäiset 30 minuuttia 0,40 €, seuraavat 30 minuuttia 0,50 €, ja sen jälkeen 0,90 €/30 minuuttia. Neljänteen päivään asti 9 €/vrk, ja sen jälkeen 7,20 €/vrk.