Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja. Lähin hotelli on Elba Vecindario Aeropuerto Gran Hotel (puh: +34(0)902 172 182). Tuloaulassa on hotellienvaraustiski. Booking.com tarjoaa lisää hotellivalikoimia ja online-varauspalvelun. Sivusto tarjoaa laajan valikoiman hotelleja sekä erinomiset internet-hinnat. 

Myymälät ja ravintolat

Lentokentällä on kohtuullinen määrä myymälöitä, ravintoloita, baareja ja kahviloita. Suurin osa palveluista löytyy A-alueelta. B- ja C-alueilla on rajoitetusti palveluita.

Matkatavarat

Löytyötavaratoimisto sijaitsee B- ja C-aluiein välissä, toisessa kerroksessa (puh: +34(0)928 579 130).

Neuvonta

Kaikilla alueilla on omat neuvontapalvelut. Matkailutoimisto sijaitsee tuloaulassa A (EU-maiden sisäiset lennot, puh: +34(0)928 574 117).

Yritykset

A- ja B-alueiden välissä on kokoushuone, jonne mahtuu enentään viisi henkilöä. Varauksia voi tehdö numerossa: +34(0)928 579 005. Sala Galdósin VIP lounge on ilmainen businessluokan matkustajille, muille hinta on € 15.00. Vecindario Aeropuerto Gran Hotellissa on laajat palvelut liikematkustajille. Hotellissa kokous- ja konferenssitilat jopa 800 henkilölle.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Liikuntarajoitteisten on erittäin helppo liikkua terminaalissa. Lentokentällä on pyörätuoliramppeja sekä erityistarpeisiin soveltuvia hissejä, wc-tiloja ja puhelimia. Terminaalin edessä on 48 varattua invaparkkipaikkaa.

Muut palvelut

Lentokentällä on pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja. Lentokentällä on myös postitoimisto. Tuloaulassa on lisäksi monien eri matkanjärjestäjien palvelupisteet. Lentokentällä on lapsille tarkoitettu leikkialue sekä useita vauvanhoitohuoneita. A-lähtöaulassa (EU-maiden sisäiset lennot) on internet-kahvila. Ensiapuasema sijaitsee A-alueen pohjakerroksessa (puh: +34(0)928 579 123).