Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä. Palman kaupungissa on kaksi rautatiepalvelua: normaali ja turistikierros. Vanhalla puujunalla tehtävä junamatka Puerto de Sólleriin on hyvin suosittu turistien keskuudessa. Tavallinen juna kulkee Palmasta Incaan, ja sieltä Sa Poblaan sekä Manacoriin.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee kahdeksan kilometriä Palma de Mallorcasta itään. Kaupungin suunnasta ajettaessa tulee ajaa Santanyín suuntaan. Lentokenttäliittymä on merkitty selvästi.

Tuloaulan ulkopuolella (D-uloskäynti) on bussipysäkki. Bussilinja 1 ajaa Palman keskustaan (Paseo Mallorca) noin 30 minuutissa, ja Porto Píhin. Lisätietoa saa numerosta: +34(0)971 431 024.

Autonvuokraus Palma de Mallorcan lentokenttä

Tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Avis, Europcar-Betacar, Centauro, Europa, Hasso, Hertz, Record ja TUI Cars-Ultramar Express. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra-sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri palveluntarjoajien hintoja.

Taksi

D-uloskäynnin edessä on taksiasema. Taksimatka Palma de Mallorcaan kestää noin 15 minuuttia, ja maksaa noin € 15.00. Muihin kohteisiin matkustettaessa hinnasta kannattaa sopia etukäteen! Hintaesimerkkejä: Santa Ponsa € 32.00, Alcudia € 53.00 ja Cala Bona € 62.00.

Lentokentän pysäköinti

Terminaalin lähellä on parkkihalli (puh: +34(0)971 787 598), jossa on viisi kerrosta ja tilaa melkein 6000 autolle. Parkkihallin pohjakerros on varattu autovuokraamojen vuokra-autoille. Hallin kolmannesta kerroksesta pääsee lähtöaulaan kävelysiltaa pitkin. Ylimmät kaksi kerrosta ovat pitkäaikaispysäköintejä.

Lyhytaikaispysäköinnin parkkimaksu: ensimmäinen tunti € 0.85, sen jälkeen € 0.65 /tunti ja koko päivä € 6.75. Pitkäaikaispysäköinti maksaa kuudelta ensimmäiseltä päivältä € 6.75 /vrk ja sen jälkeen € 3.20 /vrk.