Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Fuerteventuralla ei ole junia.

Auto ja bussi

Päätie FV-1 kulkee saaren pääkaupungista Puerto del Rosariosta lentokentälle.

Tärkein bussilinja (3) kulkee Puerto del Rosariosta lentokentän kautta Caleta de Fusten turistikohteeseen. Bussilla on lähtojä 30 minuutin välein. Bussilinja 10 ajaa pääkaupungista lentokentän kautta Morro Jableen, mutta bussit kulkevat harvemmin (kerran tunnissa). Puerto del Rosarion bussiasemalta pääsee moniin paikkoihin saarella.

Autonvuokraus Fuerteventuran lentokenttä

Tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Autos Reisen, Avis, Cicar ja Hertz. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra-sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri palveluntarjoajien hintoja.

Taksi

Tuloaulan edessä on pitkiä jonoja vapaita takseja. Takseissa on hinnasto suosittuihin kohteisiin. Hintaesimerkkejä: Parque Holandes € 20.00, Oliva Beach ja Tres Islas € 30.00, Caleta de Fuste € 9.00 ja Tarajelejo € 42.00.

Lentokentän pysäköinti

Lentokentällä on noin 1200 parkkipaikkaa. Ensimmäiset 30 minuuttia ovat maksuttomia, ja seuraavasta puolesta tunnista tulee maksaa € 0.40. Parkkimaksu on € 0.75 /tunti, enimmillään € 7.50 /päivä (kuudennesta päivästä lähtien € 6.00 /vrk).