Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole suoraa junayhteyttä. Reusin rautatieasema sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä lentokentältä. Melkein jokaisessa Costa Doradan rannikkokaupungissa on rautatieasema. Salou, Cambrils, Tarragona, Mont Roig de Camp, Calafell ja Torredembarra sijaitsevat Barcelonaan kulkevan junaradan varrella. Reusin lentokentältä pääsee myös bussilla Barcelonan suurimmalle rautatieasemalle Estació de Santsille (katso alla).

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee N-420-tien (T11) varrella, noin 14 kilometrin päässä Tarragonan keskustasta.

Lentokentältä lähtee useita eri bussilinjoja (bussit lähtevät tuloaulan edestä). Lentokentältä pääsee bussilla esimerkiksi Barcelonaan; Hispano Igualadina (puh. +34(0)902 447 726). Bussimatka Estació de Santsille tai Plaza Maria Christinalle kestää noin puolitoista tuntia. Bussilipun voi ostaa suoraan bussista. Lentokentältä pääsee bussilla myös Tarragonaan sekä Saloun ja Cambrilsin lomakaupunkeihin.

Bussilinja 50 ajaa muun muassa Reusin bussiasemalle ja Renfe:n rautatieasemalle. Bussit lähtevät saapuvien lentojen mukaan. Lisätietoa saa Reusin liikenteen kotisivuilta tai numerosta +34(0)977 300 006.

Autonvuokraus Reusin lentokenttä

Lentokentältä löytyy seuraavat autovuokraamot: AriquaCrown, Avis, Europcar, Hertz ja Sol-Mar. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan edessä on taksiasema. Taksimatka Reusiin maksaa noin EUR 18,00 ja Tarragonaan noin EUR 30,00. Taksin voi tilata myös etukäteen Taxi Reusista (puh. +34(0)977 345 050).

Lentokentän pysäköinti

Lentokentällä on noin 500 parkkipaikkaa. Parkkeeraaminen on halpaa Reusin lentokentällä. Parkkimaksu on neljältä päivältä enintään EUR 8,90, ja sen jälkeen EUR 7,10 /vrk.