Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja. Lentokenttää ympäröivällä alueella on useita merenrantakohteita ja golf-ratoja (La Manga Club), joista löytyy paljon hotelleja. Lentokenttää lähimpänä sijaitseva hotelli on 525 Hotelli, noin 3,5 kilometrin päässä (puh: +43(0)902 325 525). Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Myymälöiden, baarien ja ravintoloiden määrä on rajoitettu. Lentokentällä on kaksi myymälää, joista toinen on sekatavarakauppa ja toinen matkamuistomyymälä sekä kaksi baaria. Palveluiden aukioloajat ovat lisäksi epäsäännölliset.

Matkatavarat

Lentokentällä ei ole matkatavarasäilytystä. Neuvonta toimii löytötavaratoimistona.

Neuvonta

Tuloaulassa on Espanjan lentokenttiä ylläpitävän Aenan palvelupiste. Palvelupisteeseen saa yhteyden myös soittamalla lentokentän yleiseen puhelinnumeroon.

Yritykset

Murcian lentokentällä ei ole liikematkustajille suunnattuja palveluita.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Lentokenttä soveltuu kohtalaisesti liikuntarajoitteisille matkustajille. Lentokentällä on erikoisvarustettuja wc-tiloja. Liikuntarajoitteisten matkustajien kannattaa ottaa yhteys lentoyhtiöön, jos he tarvitsevat henkilökohtaista apua.

Muut palvelut

Lentokentällä on valuutanvaihtopiste ja pankkiautomaatteja. Lisäksi terminaalissa on leikkinurkkaus.