Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna 

La Palman saarella ei ole junia.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee kahdeksan kilometrin päässä saaren pääkaupungista, Santa Cruz de La Palmasta. Lentokentälle pääsee autollaLkiitoradan alitse kulkevaa P138-tietä. Tieltä pääsee Fuentecalienteen kulkevalle LP132-tielle.

Transportes Insular de La Palman (puh: +34(0)922 411 924) bussit kulkevat puolen tunnin välein Miradorin, Salinasin ja Cancajosin kautta pääkaupunkiin, Santa Cruziin. 

Autonvuokraus La Palman lentokenttä

Tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Avis, Betacar, Cicar, Atesa, Autos Ancar ja Hertz. Vuokra-auton voi varata etukäteen käyttämällä EasyTerra-sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri palveluntarjoajien hintoja.

Taksi

Terminaalin ulkopuolella on taksiasema (puh: +34(0)922 440 825). Takseilla on kiinteät hinnat: lähtömaksu on € 2.54 ja jokaisesta kilometristä veloitetaan € 0.45. Lentokentälle ajamisesta veloitetaan 1.65 euron lisämaksu. Öisin (22.00-06.00), sunnuntaisin ja pyhinä hinnat ovat noin 20% kalliimmat.

Lentokentän pysäköinti

Terminaalin edessä olevalla pysäköintialueella on noin 800 parkkipaikkaa. Parkkeeraaminen on tällä hetkellä vielä ilmaista, mutta sen jatkuvuudesta ei ole päätetty. On mahdollista, että Aena muuttaa pysäköinnin maksulliseksi, kuten muilla Kanariansaarten lentokentillä.