Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Teneriffalla ei ole junia.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee suoraan Autopista del Sur -moottoritien (TF-1) varrella. Autopista del Sur muodostaa yhdessä Autopista del Norten kanssa melkein kehän. Lentokenttäliittymä on merkitty selvästi.

Tuloaulan edessä on viiden bussilinjan pysäkit: linja 340 ajaa Puerto de la Cruziin, linja 341 Santa Cruziin, linja 487 ja 470 Playa de Las Américasiin ja linja 464 Granadillaan. Tarkempi bussikartta ja aikataulut löytyvät Titsa-bussiyhtiön internet-sivuilta.

Autonvuokraus Teneriffan eteläinen lentokenttä - Reina Sofia

Lentokentän keskushallissa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Autos Reisen, Avis, Cicar, Europcar Betacar, Hertz ja Record. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra-sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri palveluntarjoajien hintoja. 

Taksi

Terminaalirakennuksen ulkopuolella on taksiasema (puh: +34(0)922 64 11 12). Hintaesimerkkejä useisiin kohteisiin: El Medano € 10, Playa de Las Américas € 20, Los Gigantes € 42, Santa Cruz € 60 ja Puerto de la Cruz € 80.

Lentokentän pysäköinti

Terminaalin edessä on pysäköintialue, jossa on 800 parkkipaikkaa. Ensimmäiset 30 minuuttia ovat ilmaiset. Seuraavasta puolesta tunnista pitää maksaa € 0.50, jonka jälkeen parkkimaksu on € 0.95 /tunti. Parkkimaksu on korkeimmillaan € 9.25 /vrk (viidennestä päivästä lähtien € 7.40 /vrk).