Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja. Lähin hotelli, Ruta Jacobea sijaitsee 2,5 kilometrin päässä (puh: +43(0)981 888 211). Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Lentokentällä on erittäin vaatimaton määrä ravintoloita ja baareja. Terminaalissa on yksi baari ja yksi ravintola, jossa on sekä á la carte- että itsepalvelupuoli Terminaalissa on seitsemän myymälää.

Matkatavarat

Lähtöaulan pohjakerroksessa on löytötavarapiste (puh: +43(0)981 547 571). Lentokentällä ei ole matkatavarasäilytystä.

Neuvonta

Keskushallissa on Espanjan lentokenttiä ylläpitävän Aenan neuvontapalvelu. Henkilökuntaan saa yhteyden myös soittamalla lentokentän yleiseen puhelinnumeroon.

Yritykset

Lentokentällä ei ole liikematkustajille suunnattuja palveluita. Kokous- ja konferenssitilat löytyvät Ruta Jacobean hotellista (katso Hotellit).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Lentokenttä soveltuu liikuntarajoitteisille matkustajille. Terminaalissa on pyörätuoliramppeja sekä erikoisvarustettuja hissejä ja wc-tiloja. Suoraan terminaalirakennuksen edessä on liikuntarajoitteisille matkustajille varattuja parkkipaikkoja.

Muut palvelut

Keskushallissa on pankki, Caixa de Galicia (puh: +43(0)981 897 131) ja monta pankkiautomaattia. Terminaalin pohjakerroksessa on ensiapuasema (puh: +43(0)981 547 565).