Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokenttää lähimpänä sijaitseva hotelli on vaatimaton Alex Motelli (puh: +354(0)421 2800), jossa on majoja, ryhmähuoneita ja leirintäpaikkoja. Hotelliin on ilmainen bussikuljetus. Keflavikissa voi valita joko Hotelli Keflavikin (puh: +354(0)420 7000) tai Icelandair Flughotellin (puh: +354(0)421 5222). Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Leifur Eiríksson Air Terminaalissa on paljon myymälöitä. Verovapaita tuotteita voi ostaa myös saapuessa, mikä on juuri päinvastoin kuin melkein kaikilla muilla lentokentillä. Alkoholipitoiset juomat ovat erittäin kalliita Islannissa, joten jopa itse islantilaiset ostavat juomat lentokentältä.

Lentokentällä on muutama baari ja ravintola. Osa Café Europesta (lennot Euroopan mantereelle) ja Café Internationalista (lennot Yhdysvaltoihin ja Iso-Britanniaan) on muutettu á la carte-ravintolaksi.

Matkatavarat

Keflavikin lentokentän matkatavaroiden käsittely on erittäin tehokas. Terminaalissa oleva poliisiasema (puh: +354(0)425 0678) toimii myös löytötavaratoimistona.

Neuvonta

Matkatavarahallissa, transithallissa ja lähtöselvityksien läheltä on Icelandairin palvelupisteet. Tuloaulassa on lisäksi Islannin matkailun edistämiskeskuksen palvelupiste.

Yritykset

Lähtöportin 6 lähellä sijaitsevassa Icelandair Executive Saga Loungessa (puh: +354(0)425 0248) on puhelimia, faksi ja Internet-yhteydellä varustettuja tietokoneita. Loungessa on myös suihkutilat. Kokouspalvelut löytyvät Icelandair Flughotellista.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Lentokenttä soveltuu erinomaisesti liikuntarajoitteisille matkustajille. Kentällä on pyörätuoliramppeja sekä erikoisvarustettuja puhelimia ja wc-tiloja. Terminaalirakennuksen edessä on liikuntarajoitteisille matkustajille varattuja parkkipaikkoja.

Muut palvelut

Lentokentällä on pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja. Transithallissa on yleisöpuhelimia, jotka toimivat AT&T-, MCI- ja SPRINT -puhelinkorteilla. Samassa hallissa on lasten leikkipaikka. Lentokentällä toimii langaton Internet-yhteys.