Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole vielä junayhteyttä, mutta vuonna 2008 valmistuneen Glasgow'n päärautatieaseman ja lentokentän välinen rata on rakenteilla. Lentokenttää lähimpänä oleva juna-asema on tällä hetkellä Paisleyn Gilmour Streetin asema, joka sijaitsee kolmen kilometrin päässä lentokentästä, ja jonne pääsee bussilla numero 60. Asemalta pääsee junalla Glasgow'n päärautatieasemalle.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee tärkeän M8-moottoritien varrella (liittymä 29).

Bussilinjat 905 ja 950 ajavat Glasgow'n keskustaan. Bussit pysähtyvät Glasgow Centralin ja Queen Streetin juna-asemilla sekä Buchananin bussiasemalla. Linjat 901 ja 906 ajavat Glasgow'n satamaan.

Autonvuokraus - Glasgow'n kansainvälinen lentokenttä

Tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Alamo, Avis, Europcar, Hertz ja National. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan edessä on takseja. Taksijonon alussa on katosta roikkuva hintakyltti. Taksimatka Glasgow'n keskustaan maksaa noin £18.00-£20.00. Takseja koskevaa tietoa saa Cabfly:sta (puh: +44 (0)141 848 4588).

Pysäköinti lentokentällä

Suoraan terminaalin vieressä on parkkihalli, jossa yksi vuorokausi maksaa £11.00. Pitkäaikaispysäköinnissä yksi vuorokausi maksaa £5.50, ja sieltä on bussikuljetus terminaaliin. Kaikista parkkipaikoista saa alennusta, jos paikan varaa etukäteen Internetistä. Glasgow'n lentokentän pysäköinnin hintoja voi vertailla lentokentän pysäköintipalvelun Internet-sivuilla.