Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Juna-asema sijaitsee terminaalirakennuksen vieressä. Asemalta lähtee puolen tunnin välein (sunnuntaisin tunnin välein) Glasgow'n päärautatieasemalle, matka kestää 45 minuuttia. Lentolippua näytettäessä junalipusta saa 50 % alennusta.

Auto ja bussi

Lentokentälle pääsee Glasgow'sta seuraavia teitä pitkin: A79, A78, A77, M77 ja M8. Glasgow on merkitty tieviittoihin selvästi, kuten myös lentokenttä Glasgow'sta ajettaessa.

Stagecoach Western Express -bussilinja X77 (puh: +44(0)141 552 4961) ajaa tunnin välein Glasgow'n Buchanan Streetin asemalle, ja matka kestää noin 50 minuuttia. Lentokentältä lähtee kello 23.59 erikoispikavuoro Glasgow'n Buchanan asemalle sekä Edinburghiin (Waverly Bridge). Matka Edinburghiin kestää kaksi tuntia.

Autonvuokraus - Glasgow'n Prestwickin lentokenttä

Tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Alamo, Avis, Europcar, Hertz, National ja Sixt. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan edestä löytyy Ayr Black Taxis -yhtiön takseja (puh: +44(0)129 247 1600).

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalirakennuksen edessä on lyhytaikaispysäköintialue (autoparkit 1 ja 2), jonne voi parkkeerata ilmaiseksi 10 minuutin ajan matkustajia haettaessa tai saatettaessa. Terminaalirakennuksen sisäänkäynnin eteen ei saa pysäköidä! Autoparkit 3 ja 5 ovat pitkäaikaispysäköintejä, ja niistä on ilmainen bussikuljetus terminaaliin. Parkkipaikan voi varata etukäteen, jolloin siitä saa alennusta (puh: +44(0)870 118 1844). Lentokentän pysäköintipalvelun Internet-sivuilla voi vertailla Prestwickin lentokentän pysäköintialueiden hintoja.