Palvelut

Palvelut

Hotellit

Jerseyn lentokentällä ei ole hotellia, mutta useita majoitusmahdollisuuksia on lähellä, kuten esimerkiksi St Brelades Bay Hotel‎ (puh: +44(0)1534 746 141). St. Helierin hotellien joukossa ovat muun muassa The Royal Yacht Hotel & Spa (puh: +44(0)1534 720 511), Apollo Hotel (puh: +44(0)1534 725 441), Hotel Savoy (puh: +44(0)1534 727 521) ja Radisson Blu Waterfront Hotel (puh: +44(0)1534 671 100). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Ruoka- ja juomapaikkojen määrä on rajallinen Jerseyn lentokentällä, mutta niiden laatu on korkea: pieni ravintola, baari (yksinkertaisesti nimeltään The Bar), Starbucks-kahvila sekä tuloaulan World News Cafe. Duty Free -myymälä on kohtuullisen suuri. Lisäksi Jerseyn lentokentällä on WH Smith Bookstore -kirjakauppa, kultasepänliike ja kiva putiikki, joka myy viinejä sekä keittiötarvikkeita (muun muassa hienoja saviastioita).

Matkatavarat

Jerseyn lentokentällä ei voi säilyttää matkatavaroita. Kadonneita esineitä voi tiedustella puhelimitse numerosta +44(0)1534 499 620.

Neuvonta

Lähtöaulassa lähtöselvitystiskien vieressä on neuvontapiste Jerseyn lentokenttään, sen palveluihin ja lentoaikatauluihin liittyen.

Yritykset

British Airways ja Flybe -lentoyhtiöillä on VIP lounget Jerseyn lentokentällä. Virvokkeiden ja pienen purtavan ohella ne tarjoavat peruspalveluja kuten faksin ja kopioinnin. Laajempia yrityispalveluita, kuten neuvottelu- ja konferensiitiloja, on tarjolla isommissa hotelleissa pääkaupungissa St. Helierissä (ks. kohta Hotellit).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Tulo- ja lähtöaula, kuin myös kaupat ja ravintolat, sijaitsevat katutasossa, jonka takia Jerseyn lentokentällä vammaisten on helppo liikkua itsenäisesti. Lentokentällä on mukautetut wc:t, madallettuja yleisöpuhelimia ja erikoislaitteita kuulovammaisille. Lyhytaikaisparkista on varattu invalidipaikkoja liikuntarajoitteisille matkustajille.

Muut palvelut

Terminaalissa on hajoittain pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja. Siellä on myös postikonttori ja hiljainen huone. Langatonta verkkoa (Wi-Fi) voi käyttää 30 minuuttia veloituksetta, jonka jälkeen se maksaa 2 puntaa. Kentällä on useita internet-kojuja. Ensiapupiste löytyy lähtöaulasta. Tupakointi on sallittu vain erityisalueilla terminaalirakennuksen ulkopuolella.