Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä on kaksi hotellia. Hilton London Stansted -hotelliin (puh: +44(0)1279 680 800) on bussikuljetus. Uuteen Radisson SAS hotelliin pääsee terminaalista kävellen kahdessa minuutissa katettua käytävää pitkin. Tuloaulassa on hotellivaraustiski (puh: +44(0)1279 661 220). Booking.com tarjoaa lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelun. Sivusto tarjoaa laajan valikoiman hotellejä sekä erinomaiset internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Stanstedin lentokentällä on sekä matkustajille että vierailijoille laaja valikoima ravintoloita, baareja, kahviloita ja myymälöitä.

Matkatavarat

Tuloaulassa on toimisto, jonne voi jättää matkatavarat säilytykseen (puh: +44(0)1279 663 213, 6 tuntia £4 /matkalaukku, 6 - 24 tuntia £4.50 /matkalaukku, £4.50 /päivä). Löytötavaratoimisto (puh: +44(0)1279 663 293) sijaitsee G-alueella, Monsoon-myymälän vieressä.

Neuvonta

Tuloaulassa on neuvontatiski. Neuvonnasta saa tietoa lähtevistä ja saapuvista lennoista sekä julkisesta liikenteestä. Neuvonnassa voi myös kopioda sekä lähettää/vastaanottaa fakseja. Terminaalissa olevilla erikoispuhelimilla saa suoraan yhteyden neuvontaan.

Yritykset

United Business Center (+44(0)870 049 3333) sijaitsee terminaalirakennuksen lähellä. Keskuksessa on toimistotiloja ja kokoushuoneita 2-30 henkilölle. Tiloissa on laajakaistayhteys, puhelin ja faksi. Myös sihteeripalvelu on mahdollinen.

Muut liikematkustajille suunnatut palvelut löytyvät lentokentän hotelleista. Hotelli Hilton tarjoaa suurempia kokoustiloja (maks. 300 henkilöä), ja Radisson SAS hotellissa on 26 huonetta, jotka voidaan tarpeiden mukaan yhdistää (maks. 400 henkilöä).

Servisair Executive Lounge on kaikkien matkustajien käytössä (Economy-luokan matkustajien tulee maksaa sisäänpääsystä).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Liikuntarajoitteisten/vammaisten on erittäin helppo liikkua lentokentällä. Lentokentällä on pyörätuoliramppeja sekä inva-wc-tiloja, invahissejä ja invapuhelimia. Lisäksi lentokentällä on induktiosilmukoita ja näköpuhelimia. Terminaalin lähellä on varattuja invaparkkipaikkoja.

Huomio: kaikki junat soveltuvat pyörätuolilla liikkuville, toisin kuin suurin osa Stanstedin lentokentälle kulkevista busseista. 

Muut palvelut

Ensiapuun saa yhteyden erikoispuhelimilla (kts. Neuvonta). Lentokentällä on useita pankkiautomaatteja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkeja. Langaton internet-yhteys toimii kaikkialla terminaalissa. Lentokentällä on myös muutama internet-yhteydellä varustettu tietokone. Lentokentällä on myös rauhallinen huone.