Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentällä on Docklands Light Railwayn metroasema. Lentokentältä pääsee automaattisella metrolla Docklandsiin (Canary Wharf) sekä Canning Townin juna- ja metroasemalle (Jubilee-linja). Lännessä linjan päätepysäkki on lähellä Bank-metroasemaa (Central -linja). Bank-asema sijaitsee keskustan lähellä.

Auto ja bussi

Lontoon viidestä lentokentästä City sijaitsee lähimpänä kaupungin keskustaa. Lentokentälle pääsee keskustasta ja West Endistä Limehouse-tunnelia pitkin. M11-moottoritieltä pitää kääntyä A406-tielle (Pohjoiskehä).

Lentokentän ja Lontoon metroasemien välillä kulkevien bussien määrä väheni sen jälkeen kun lentokentälle avattiin DLR-asema (katso Juna). Lentokentältä kulkee yhä kaksi paikallisbussia. Linja 473 liikennöi kymmenen minuutin välein Strarfordin, Silvertownin, North Woolwichin ja Prince Regentin asemille. Linja 474 ajaa Silwertownin kautta Canning Townin, North Woolwichin ja East Becktonin asemille.

Autonvuokraus - Lontoon City lentokenttä

Lentokentällä on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Avis, Europcar, Hertz ja National. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja. Quay Cars -yhtiö vuokraa limusiineja ja niiden kuljettajia.

Taksi

Tuloaulan edessä on takseja. Taksimatka Lontoon keskustaan kestää vain 20-30 minuuttia ja maksaa noin £20.00. Canary Wharfiin matka maksaa £12.00.

Pysäköinti lentokentällä

Lentokentällä on kaksi pysäköintialuetta. Lyhytaikaispysäköintialue sijaitsee lähempänä terminaalia, jossa parkkeeraaminen maksaa tunnilta £6.00 ja kahdelta tunnilta £9.00. Vähän kauempana olevalla pitkäaikaispysäköintialueella ensimmäinen tunti maksaa £4.00, seuraava tunti £6.00 ja koko päivä £25.00. Parkkimaksuista saa alennusta, jos varauksen tekee NCP London Cityn kautta (puh: +44(0)870 013 4509). Lentokentän pysäköintipalvelun Internet-sivuilta löytyy palvelu, jonka avulla voi vertailla Lontoon City lentokentän pysäköintien hintoja.