Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Barin lentokentälle ei ole junayhteyttä, mutta Tempesta -yhtiön busseilla (katso alla) pääsee kaupungin rautatieasemalle. Barista pääsee pikajunalla muun muassa Napoliin ja Roomaan.

Auto ja bussi

Lentokentälle pääsee Barin ympärillä kulkevalta kehätieltä. Pohjoisesta ajettaessa tulee ajaa Foggian suuntaan ja etelästä ajettaessa tulee seurata SP 271-kylttejä. Lentokentälle pääsee Foggiasta SS16-moottoritietä, jolla lentokenttäliittymä on merkitty selvästi.

Lentokentälle on kaksi bussiyhteyttä. Paikallisbussi (Amtab linja 16) pysähtyy monissa eri paikoissa, kuten Via Capitaneolla, Via Ranierilla ja Via Diazilla. Amtabin busseja pitää odottaa keskimäärin tunnin ajan. Lentokenttäbussi (Tempesta) on kalliimpi, mutta se kulkee usein ja ajaa suoraan kaupungin keskustaan (Piazza Aldo Moro).

Autonvuokraus - Barin lentokenttä

Tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Auto Europa, Avis, Europcar, Hertz, Maggiore, Thrifty, Win Rent, Quicar ja Targarent. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Vapaita takseja löytyy tuloaulan edestä (puh: +39(0)80 554 3333). Taksimatka Bariin kestää noin 25 minuuttia ja maksaa noin 20 €.

Pysäköinti lentokentällä

Lentokentällä on yhteensä 2 300 parkkipaikkaa. Terminaalin edessä on P14- ja P4-lyhytaikaispysäköintialueet ja näiden alueiden takana on PM-parkkihalli. Parkkeeraaminen maksaa lyhytaikaiseen pysäköimiseen tarkoitetulla alueella 6 €/kuusi tuntia ja 14,50 €/vrk.

P2 ja P3 ovat pitkäaikaispysäköintialueita, ja niihin parkkeeraaminen maksaa ensimmäisiltä kolmelta päivältä 9,30 €/vrk. Lentokenttäalueen sisääntulossa on P15-alue. Tämä pysäköintialue sijaitsee melko kaukana terminaalista mutta sinne voi parkkeerata ilmaiseksi. Parkkipaikat ovat kuitenkin usein varattuja, sillä niitä on alle 200.