Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja. Uusi Novotel Firenze Nord Aeroporto (puh: +39(0)55 308338) sijaitsee kahden kilometrin päässä lentokentältä. Firenzessä on paljon hotelleja. Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat. Lisätietoa Firenzen hotelleista.

Myymälät ja ravintolat

Lentokentällä on sekä ennen turvatarkastusta että sen jälkeen sopivasti myymälöitä. Lentokentällä on muutama kahvila, baari ja yksi itsepalveluravintola.

Matkatavarat

Tuloaulassa on löytötavaratoimisto (puh: +39(0)55 3061302).

Neuvonta

Tuloaulassa olevasta neuvosta saa lentokenttää ja lentoja koskevaa informaatiota (puh: +39(0)55 3061300). Tuloaulassa on myös erillinen turisti-info (puh: +39(0)55 315874).

Yritykset

Jokainen maihinnousukortin omaava matkustaja pääsee lähtöaulan ensimmäisessä kerroksessa olevaan ‘Masaccio Loungeen’. Tilasta voi vuokrata myös toimistotiloja, joissa on Internet-yhteydellä varustettuja tietokoneita. Lentokentällä on lisäksi kokoushuone, jonne mahtuu maksimissaan 10 henkilöä. Kokous- ja toimistotilat pitää varata vähintään 10 päivää aikaisemmin.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Lentokenttä soveltuu erittäin hyvin liikuntarajoitteisille matkustajille. Terminaalissa on pyörätuoliramppeja sekä erikoisvarustettuja hissejä, puhelimia ja wc-tiloja. Lähtöaulassa olevalta palvelutiskiltä voi pyytää henkilökohtaista avustusta.

Muut palvelut

Lentokentällä on kaikki tavanomaiset palvelut. Terminaalissa on pankkeja, valuutanvaihtopisteitä, pankkiautomaatteja, postitoimisto ja ensiapuasema.