Palvelut

Palvelut

Hotellit

Paradise lentokenttähotelli (puh. +39(0)543 781 491) sijaitsee kävelymatkan päässä lentokentältä. Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset (Internet)hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Terminaalirakennuksessa on muutama myymälä ja (pikaruoka)baari.

Matkatavarat

Lentokentällä ei ole matkatavarasäilytystä. Lentokentällä on matkatavaroiden muovituspalvelu. Löytötavaroita voi tiedustella numerosta +39(0)543 474 921. 

Neuvonta

Terminaalissa on neuvontapalvelu, josta saa lentokenttää ja lentoaikatauluja koskevaa informaatiota (puh. +39(0)543 474 971).

Yritykset

Lentokentällä on kokoushuone ja VIP-lounge. Lisätietoa saa numerosta: +39(0)543 780 678.

Terminaalissa on mahdollista käyttää Internetiä. Terminaalissa on nopealla Internet-yhteydellä varustettuja tietokoneita (hinta EUR 3,50 /tunti) ja siellä toimii myös langaton Internet-yhteys (hinta EUR 2,00 /tunti). Internet-pisteessä on mahdollista käyttää myös skanneria, faksia ja tulostinta.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Forlin lentokentällä on liikuntarajoitteisille matkustajille varattuja invaparkkipaikkoja. Terminaalissa on lisäksi erikoistarpeisiin soveltuvia wc-tiloja ja (ilmaisia) pyörätuoleja.

Muut palvelut

Terminaalissa on pankki ja raha-automaatti.