Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokenttä sijaitsee kahden kilometrin päässä Sant'Eufemiassa olevasta rautatieasemasta. Catanzaroon, Cosenzaan ja Vibo Valentiaan kulkevat junat liikennöivät ainoastaan arkipäivisin ja melko epäsäännöllisesti.

Auto ja bussi

Reggio Calabriasta ja Cosenzasta tultaessa lentokentälle pääsee Salernoon kulkevaa A3-moottoritietä (Autostrada). Moottoritieltä pitää poistua Lamezia-liittymästä. Catanzarosta ja Crotonesta tultaessa pitää ajaa SS280-tietä Lamezia Termen suuntaan. Vibo Valentiasta tultaessa pitää ajaa SS19-tietä Lamezia Termen suuntaan.

Lentokentältä kulkee säännöllisesti bussi Crotoneen (puh: +39(0)962 21709). Matka kestää melkein kaksi tuntia. Myös Cosenzaan pääsee bussilla, ja matka kestää tunnin. Bussimatka Catanzariin kestää noin 40 minuuttia.

Autonvuokraus - Lamezia Termen lentokenttä

Tuloaulassa on monien autovuokraamojen palvelutiskit: Avis, Europcar, Fincom, Hertz, Italy by Car, Maggiore, Sicily-by-Car, Sixt, Targarent ja Quicar. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan edessä on takseja (puh: +39(0)968 51722). Ole tarkkana, että kuljettaja pistää mittarin päälle tai sovi hinnasta etukäteen.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin edessä on pysäköintialue, jossa on tilaa 850 autolla. Hinnat tällä alueella: kaksi tuntia 1,60 €, kuusi tuntia 2,60 €, 12 tuntia 5,20 €, vuorokausi 9,30 €, seitsemän päivää 26 €, ja sen jälkeen 3 €/vrk. Lentokentällä on lisäksi kaksi vähän kauempana sijaitsevaa maksutonta pysäköintialuetta. Lisätietoa pysäköinnistä (puh: +39(0)968 414377).