Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole suoraa junayhteyttä. Bussilinja 38 ajaa Pescaran rautatieasemalle säännöllisin väliajoin. Tältä modernilta asemalta pääsee helposti junalla muihin Italian kaupunkeihin. Junamatka Roomaan kestää noin kolme tuntia. Lisätietoa saa Italian rautatieyhtiön kotisivuilta.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee noin kuusi kilometriä Pescaran keskustasta koilliseen. Lentokenttä sijaitsee Strada Statale Tiburtinan varrella.

Bussilinja 38 ajaa lentokentän ja Pescaran keskustan väliä. Yhdensuuntainen matka maksaa EUR 1,00. Lippuja voi ostaa tuloaulassa olevasta lippuautomaatista. Lisätietoa bussiaikatauluista saa bussiyhtiön kotisivuilta.

Autonvuokraus Pescaran lentokenttä

Lentokentältä löytyy seuraavat autovuokraamot: Auto Europa, Avis, Europcar, Hertz, Sixt, Targa Rent, Maggiore ja Onair bus. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Terminaalin edessä on taksiasema. Taksimatka Pescaraan maksaa noin EUR 15,00. Taksin voi myös tilata etukäteen Radio Taxista, puh. +39(0)3 0853 5155.

Lentokentän pysäköinti

Pescaran lentokentällä on 500 parkkipaikkaa. Parkkimaksu on tunnilta EUR 2,00 ja vuorokaudelta EUR 11,00. Lisätietoa lentokentän pysäköinnistä saa sähköpostitse.