Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole suoraa junayhteyttä. Lähin suurempi rautatieasema sijaitsee Trapanin kaupungissa. Lentokentältä pääsee bussilla Trapaniin (katso alla). Lisätietoa saa Italian rautatieyhtiön kotisivuilta.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometriä Trapanin keskustasta etelään ja noin 90 kilometrin päässä Palermosta. Lentokenttä sijaitsee lähellä Palermoon kulkevaa A29-moottoritietä. Trapaniin pääsee ajamalla SP21- tai SS115-tietä.

Terminaalin edessä on bussiasema. Asemalta lähtee busseja Trapaniin, Marsalaan, Palermoon, Mazara de Valloon, Castelvetranoon, Ericeen, Spiaccaan ja Agrigentoon. Terravisionin lentokenttäbusseilla pääsee lentokentältä Palermoon (EUR 12,00) ja muihin Sisilian kaupunkeihin.

Autonvuokraus Trapanin lentokenttä

Lentokentällä on useita autovuokraamoja: Avis, Europcar, Hertz, Maggiore, Nolomania ja Sixt. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Terminaalin edessä on takseja. Taksimatka Trapaniin maksaa noin EUR 30,00.

Lentokentän pysäköinti

Lentokentällä on kaksi lyhyt- ja pitkäaikaispysäköintialuetta. Parkkipaikkoja on yhteensä 563. Pitkäaikaispysäköintialueelle parkkeeraaminen maksaa neljältä ensimmäiseltä vuorokaudelta EUR 26,00 ja sen jälkeen EUR 5,00 /vrk. Lyhytaikaispysäköinti maksaa kahdelta tunnilta EUR 5,00, vuorokaudelta EUR 20,00 ja neljältä vuorokaudelta EUR 50,00.