Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja. Lähimmät hotellit sijaitsevat Ronchi dei Legionarissa - 3 kilometriä ja Monfalconessa - 5 kilometriä, esim. Doge Inn lentokenttähotelli (puh: +39(0)481 779401). Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Terminaalissa on rajoitettu määrä ruokailu- ja juomapaikkoja. Terminaalissa on kaksi baaria ja yksi ravintola. ‘La Plazetta’ -ostosalueella on sopivasti myymälöitä.

Matkatavarat

Matkatavarahihnojen vieressä on löytötavarapiste (puh: +39(0)481 773227). Lentokentällä ei ole matkatavarasäilytystä.

Neuvonta

Tuloaulassa on neuvontapalvelu, johon saa yhteyden myös soittamalla lentokentän yleiseen puhelinnumeroon. Lentokentällä on lisäksi matkailutoimisto, josta voi muun muassa kysyä kaupungin julkisesta liikenteestä.

Yritykset

FVG -kortin haltijat (sininen tai kultainen) voivat käyttää VIP-tilaa maksutta. Lentokentällä on myös kaksi kokoushuonetta, joista saa tietoa soittamalla numeroon: +39(0)481 773224.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Lentokentällä on liikuntarajoitteisille henkilöille varattuja parkkipaikkoja sekä erikoisvarustettuja puhelimia ja wc-tiloja. Henkilökohtaista saattoapua voi pyytää neuvonnasta.

Muut palvelut

Terminaalissa on pankkeja, valuutanvaihtopisteitä, pankkiautomaatteja ja posti. Koko terminaalirakennuksessa toimii langaton Internet-yhteys. Tuloaulassa on Internet-yhteydellä varustettuja tietokoneita. Ensiapuun (puh: +39(0)481 474590) saa yhteyden neuvonnan kautta.