Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä. Bussilinja 2 ajaa Salzburgin päärautatieasemalle.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee vain neljän kilometrin päässä Salzburgin keskustasta. Lentokenttäliittymä (‘Flughaven’) on merkitty Wieniin ja Budapestiin kulkevalla A1-moottoritiellä selvästi. Liittymästä pääsee myös A8-moottoritielle (Müncheniin). Salzburgin keskustasta tultaessa pitää ensin ajaa Maxglaner Hauptstrassea ja sen jälkeen Innsbrucker Bundesstrassea (B1), joka johtaa suoraan lentokentälle.

Lentokentältä pääsee päiväsaikaan 10 minuutin välein kulkevalla bussilla (linja 2) Salzburgin päärautatieasemalle. Bussimatka kestää noin 20 minuuttia. Lentokentän bussiasemalta lähtee busseja myös muihin paikkoihin, kuten Zell am Seehen, Maishofeniin, Saalfeldeniin, Weißbachiin, St. Martiniin, Unkeniin, Bad Reichenhalliin ja Walsiin.

Autonvuokraus - Salzburgin lentokenttä

Tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Avis, Bluebox, Budget, Europcar (Arac), Hertz, National/Alamo (Denzeldrive) ja Sixt. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan edessä on takseja. Taksimatka Salzburgin keskustaan kestää noin 15 minuuttia ja maksaa noin 12 €.

Pysäköinti lentokentällä

P1 ja P2 ovat lyhytaikaispysäköintialueita: parkkeeraaminen maksaa 16 tunnilta 17,50 €. Lentokentällä on myös pitkäaikaiseen pysäköimiseen tarkoitettu parkkihalli, jossa parkkeeraaminen maksaa 16 tunnilta 13,30 €.  P3, P5 ja P7 ovat halvempia vaihtoehtoja, joille parkkeeraaminen maksaa 16 tunnilta 10.50 €. Lentokentällä on prepaid-parkkilippuja, jotka maksavat 70 €, 140 € tai 280 €, josta saa 10%:n alennuksen. Lisätietoa lentokentän pysäköinnistä tarjoaa Carport Parkmanagement GmbH (puh: +43(0)662 8580 7911).