Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Dubrovnikin lentokentälle ei ole suoraa junayhteyttä. Lähin juna-asema sijaitsee Pločessa, ja sinne pääsee helposti bussilla. Lisätietoa saa Kroatian rautatieyhtiön kotisivuilta.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee E65-tien varrella, noin 24 kilometriä Dubrovnikin keskustasta kaakkoon.

Lentokentän ja Dubrovnikin bussiaseman välillä on bussikuljetus (Atlas). Bussilippu maksaa HRK 35,00. Lentokentän ja kaupungin keskustan välillä liikennöi myös kaupunkibusseja. Bussi on halvin liikenneväline lentokentälle matkustettaessa.

Autonvuokraus Dubrovnik Cilipin lentokenttä

Tuloaulassa on useiden autovuokraamojen palvelutiskejä (Auto Europa, EasyCar, Economy Car, Sixt, Herzt ja Holiday auto's). Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Terminaalin edessä on taksiasema. Taksimatka Dubrovnikiin maksaa suunnilleen HRK 250,00 ja kestää puoli tuntia. Taksin voi tilata myös Internetistä (puh. +385(0)98 725 769).

Lentokentän pysäköinti

Lentokentällä on 200 parkkipaikkaa, jotka on tarkoitettu sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen pysäköimiseen. Ensimmäiset 15 minuuttia ovat ilmaiset, jonka jälkeen parkkimaksu on HRK 5,00 /2 tuntia.