Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotellia. Sandefjord Motor Hotelli (puh. +47(0)33 48 90 60) sijaitsee kolmen kilometrin päässä lentokentältä. Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset (Internet)hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Lentokentällä on muutama myymälä, ravintola ja (pikaruoka)baari.

Matkatavarat

Matkatavarat voi jättää säilöön lentokentän palvelutoimistoon. Löytötavaroita voi tiedustella sähköpostitse tai soittamalla numeroon +47(0)33 42 7000. Voit ottaa yhteyttä myös Widerøeen (sähköposti tai +47(0)33 48 26 13).

Neuvonta

Keskushallissa on palvelutiski (puh. +47(0)33 42 7000), josta saa lentokenttää ja lentoaikatauluja koskevaa tietoa. Samasta paikasta voi myös tiedustella kadonneita matkatavaroita ja ostaa lippuja Torp Exspressen -bussiin.

Yritykset

Lentokentällä on monta kokoushuonetta. Kaikki huoneet on varustettu useilla palveluilla, ja niissä on tilaa jopa 50 henkilölle (puh. +47(0)33 42 7002). Lentokentällä toimii nopea langaton Internet-yhteys. Internet-palveluita voi käyttää myös lähtöaulan neuvontapisteessä.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Sandefjordin lentokentällä on liikuntarajoitteisille matkustajille mukautettuja wc-tiloja. Tarvitsetko henkilökohtaista avustusta? Jos niin, ole hyvä ja ilmoita siitä varausta tehtäessä.

Muut palvelut

Lentokentällä on useita raha-automaatteja.