Palvelut

Palvelut

Hotellit

Park Plaza Belfast (puh: +44(0)28 9442 7000) sijaitsee kävelymatkan päässä terminaalista. Toinen alueella oleva hotelli on Dunadry Hotelli & Country Club (puh: +44(0)28 9443 4343). Tuloaulassa olevalla Belfast Welcome Centerin palvelutiskillä (puh: +44(0)28 9024 6609) voi tehdä hotellivarauksia. Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Belfastin kansainvälisellä lentokentällä on sopiva määrä myymälöitä, ravintoloita ja baareja. Lentokentällä on pikabaareja, kahviloita, yksi ravintola ja yksi viinibaari. Ostosalueelta löytyy muun muassa ‘Taste of Ulster’ -matkamuistomyymälä, joka myy pohjoisirlantilaisia tuotteita.

Matkatavarat

Löytötavaroita voi tiedustella neuvonnasta. Lentokentällä ei ole matkatavarasäilytystä mutta neuvontaan voi jättää avaimia (hinta £5.00).

Neuvonta

Terminaalin ensimmäisessä kerroksessa on neuvontapiste, Airport Information Desk. Neuvontaan saa yhteyden myös soittamalla lentokentän yleiseen puhelinnumeroon. Henkilökunnalta voi kysyä myös kaupungin julkisesta liikenteestä. Tuloaulassa on lisäksi tietokoneruutuja, jotka tarjoavat turisti-infoa.

Yritykset

Business loungesta löytyy liikematkustajille suunnattuja palveluita, kuten Internet, faksi ja puhelin. Businessluokan matkustajat pääsevät loungeen ilmaiseksi mutta muiden matkustajien pitää maksaa £9.50. Kokoushuoneita löytyy seuraavista hotelleista: Fitzwilliam International Hotelli ja Dunadry Hotelli & Country Club (katso Hotellit).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Terminaalirakennus uudistettiin kokonaan vuonna 2004, ja liikuntarajoitteisille matkustajille suunnattuja palveluja parannettiin. Lentokentällä on pyörätuoliramppeja sekä erikoisvarustettuja hissejä, puhelimia (myös tekstipuhelimia) ja wc-tiloja. Lentokentän henkilökunta osaa viittomakielen alkeet. Terminaalin lähellä on liikuntarajoitteisille matkustajille varattuja parkkipaikkoja. Matkatavaroiden kantamiseen voi pyytää apua.

Muut palvelut

Lentokentällä ei ole pankkia mutta siellä on valuutanvaihtopiste (Travelex) sekä pankkiautomaatteja. Terminaalissa on myös pieni postitoimisto ja Internet-yhteydellä varustettuja tietokoneita. Langaton Internet-yhteys toimii lentokentällä. Autovuokraamojen palvelutiskien vierestä löytyy hiljainen huone.