Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja, mutta lentokenttä sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa, josta löytyy suuri hotellivalikoima. Lentokenttää lähimpänä oleva suuri hotelli on Belfast Hilton (puh: +44(0)28 9027 7000). Hotelli sijaitsee kolmen kilometrin päässä lentokentältä. Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Lentokentällä on rajoitettu määrä myymälöitä, ravintoloita ja baareja. Lentokentällä on muutama baari ja yksi ravintola. Terminaalissa on myös pari lehtikioskia ja matkamuistomyymälää.

Matkatavarat

Neuvonnasta voi tiedustella löytötavaroita. Lentokentällä ei ole matkatavarasäilytystä.

Neuvonta

Tuloaulassa olevaan neuvontaan saa yhteyden myös soittamalla lentokentän yleiseen puhelinnumeroon. Neuvonnassa voi tehdä myös hotellivarauksia ja kysyä Belfastin turistinähtävyyksistä.

Yritykset

Conference Suitessa (puh: +44(0)28 9093 5265) on vuokrattavia toimisto- ja kokoustiloja enintään 40 hengelle. Tilasta löytyy faksi, kopiointikone ja audiovisuaalinen laitteisto sekä mahdollisuus Catering-palveluun. Tämä business-keskus tarjoaa myös sihteeripalveluita.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Lentokenttä soveltuu erinomaisesti liikuntarajoitteisille matkustajille. Terminaalissa on pyörätuoliramppeja sekä erikoisvarustettuja hissejä, puhelimia ja wc-tiloja. Terminaalissa on myös madallettu lähtöselvitystiski. Osa lentokentän henkilökunnasta osaa viittomakielen alkeet. Tekstipuhelimen tai induktiosilmukan käyttöä varten pitää ottaa yhteys neuvontaan. Terminaalin lähellä on liikuntarajoitteisille matkustajille varattuja parkkipaikkoja. Jokaisella pysäköintialueella on puhelimia, joiden avulla voi pyytää henkilökohtaista apua.

Muut palvelut

Tuloaulassa ei ole pankkeja eikä valuutanvaihtopisteitä mutta siellä on pankkiautomaatteja. Terminaalissa on Internet-kahvila ja langaton Internet-yhteys.