Palvelut

Palvelut

Hotellit

Neohotel lentokenttä (puh. +48(0)12 62 606 88) sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä lentokentältä. Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset (Internet)hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Kummassakin terminaalissa on myymälöitä, ravintoloita ja (pikaruoka)baareja.

Matkatavarat

Terminaalissa 1 on matkatavaroiden säilytyslokeroita. Löytötavaroita (T1) voi tiedustella seuraavista numeroista: +48(0)12 285 5121 tai +48(0)12 639 34 44. Terminaalissa 2 on säilytysalue matkatavaroille. 

Neuvonta

Molemmissa terminaaleissa on neuvontatiskejä, joista saa lentokenttää ja lentoaikatauluja koskevaa informaatiota. Terminaalin 1 tuloaulassa on lisäksi turisti-info (puh. +48(0)12 285 53 41), josta saa tietoa Krakovan kaupungista.

Yritykset

Kokoushuoneet ja vastaanottotilat löytyvät VIP-tiloista. Lentokentällä on myös Meet & Assist -palvelu. Palvelun ostajalla on oikeus nopeampaan ja yksinkertaisempaan lähtöselvitykseen sekä tulli-/passitarkastukseen. Lisätietoa VIP-tiloista ja liikematkustajille suunnatuista palveluista saa numerosta +48(0)12 639 33 54.

Terminaalin 1 liikematkustajille suunnatut lounge-tilat on varustettu kaikilla mukavuuksilla (Internet, catering, sanomalehdet ja TV).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Lentokentällä on liikuntarajoitteisille matkustajille tarkoitettu erillinen sinisellä maalattu kävelylinja. Lentokentän kyltit ovat selviä. Terminaalissa erikoispuhelimia, pyörätuoliramppeja sekä mukautettuja hissejä ja wc-tiloja. Odotustiloissa on myös erikoissohvia. Lentokentällä on invaparkkipaikkoja.

Muut palvelut

Molemmissa terminaaleissa on raha-automaatteja sekä ensiapuasema. Terminaalissa 1 on valuutanvaihtopiste. Terminaalissa 1 on postiasema, langaton Internet-yhteys ja rukoushuone/kappeli.