Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja, mutta Ajaccio sijaitsee vain lyhyen matkan päässä lentokentältä. Ajacciossa on suuri määrä kaikentasoisia hotelleja. Lentokenttää lähimpänä on Hotelli Campo Dell'Oro (puh: +33(0)4 9522 3241), ja se sijaitsee kilometrin päässä lentokentältä. Booking.com -sivusto tarjoaa lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelun. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Pienellä lentokentällä on rajoitetusti myymälöitä ja ravintoloita. Lentokentällä on yksi baari, jäätelökioski ja ravintola sekä muutama myymälä. Lentokentällä on myös taidegalleria.

Matkatavarat

Neuvonta toimii myös löytötavarapisteenä. Ajaccion lentokentällä ei ole matkatavarasäilytystä.

Neuvonta

Keskushallista löytyy neuvonta, josta voi kysyä lentoaikatauluja, bussiaikatauluja sekä Ajacciosta lähtevien junien aikatauluja. Lentokentällä on lisäksi tietokoneita, joista saa Korsikaa koskevaa turisti-informaatiota.

Yritykset

Ajaccion lentokentällä ei ole vielä business-keskusta, mutta suunnitelmissa on rakentaa sellainen. Liikematkustajille tarkoitetut palvelut löytyvät Campo Dell'Oro hotellista sekä Ajaccion keskustassa sijaitsevasta Castel Vecchio hotellista.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Lentokenttä soveltuu kohtalaisesti liikuntarajoitteisille matkustajille. Lentokentällä on pyörätuoliramppeja sekä erikoisvarustettuja wc-tiloja.

Muut palvelut

Lentokentällä on yksi pankkiautomaatti mutta ei pankkia. Langaton Internet-yhteys toimii terminaalissa.