Palvelut

Palvelut

Hotellit

Hotelli Les Jardins de la Madrague Lucciana sijaitsee lähellä Bastian lentokenttää. Booking.com -sivustolta löytyy lisää lentokenttää lähellä olevia hotelleja sekä online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman ja erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Lähtöaulassa on baari ja kolme myymälää. Tuloaulassa on pikaruokaravintola.

Matkatavarat

Löytötavaroita voi tiedustella omalta lentoyhtiöltä. Air Francella matkustavat voivat soittaa numeroon: +33(0)82 577 5775.

Neuvonta

Keskushallissa sijaitsevasta informaatiopisteestä saa tarvittaessa lentokenttää, lentoaikatauluja ja paikallisia nähtävyyksiä koskevaa tietoa. Lisätietoa saa numerosta: +33(0)49 554 5454.

Yritykset

Lentokentällä ei ole liikematkustajille suunnattuja palveluita. Keskushallissa on viestintäkeskus, josta löytyy puhelin ja ilmainen langaton Internet-yhteys.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Lentokentällä on erikoistarpeisiin soveltuvia hissejä ja wc-tiloja. Lisäksi terminaalirakennuksen edessä on invaparkkipaikkoja. Tarvitsetko apua saapuessasi tai lähtiessäsi? Henkilökohtaista apua tarvitsevien kannattaa ottaa yhteys omaan lentoyhtiöön tai matkatoimistoon. Lentokentältä on mahdollisuus saada lainaksi pyörätuoleja.

Muut palvelut

Lähtöaulassa on raha-automaatti ja ensiapuasema.