Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Beauvais'n rautatieasema sijaitsee neljän kilometrin päässä lentokentältä. Asemalta pääsee esimerkiksi Pariisin Gare du Nord -asemalle sekä Amiensiin. Taksit käyttävät kiinteää taksaa. Taksimatka rautatieasemalle maksaa päivisin EUR 11,00 ja öisin ja viikonloppuisin EUR 15,00.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee noin 70 kilometrin päässä Pariisin keskustasta. Lentokentälle pääsee ajamalla A16- ja N1-moottoriteitä Amiensin suuntaan (liittymä 15 Amiens). Beauvais Tille on merkitty selvästi tienviittoihin.

Yhdensuuntainen matka lentokenttäbussilla Pariisiin maksaa EUR 14,00. Bussilippuja voi ostaa tuloaulan oikealla puolella olevalta palvelutiskiltä. Lentokentältä lähtee myös erikoislentokenttäbussi (palvelutiski terminaalissa 1). Tällä bussilla pääsee suoraan esimerkiksi Disneylandiin.

Autonvuokraus Beauvais Tillen lentokenttä

Lentokentältä löytyy useiden autovuokraamojen palvelutiskit (Avis, UCAR, Europcar, Hertz, National ja Sixt). Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Tämä sivusto vertailee samanaikaisesti useiden autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Terminaalin edessä on taksiasema. Taksimatka Pariisiin maksaa päivisin noin EUR 110,00 ja öisin EUR 150,00.

Lentokentän pysäköinti

Lentokentällä on noin 1900 parkkipaikkaa. Terminaalia lähimpänä olevilla pysäköintialueilla (P1 ja P3) parkkeeraaminen maksaa EUR 19,50 /vrk ja EUR 49,40 /5 vrk. P2-pysäköintialueella yksi päivä maksaa EUR 18,50 ja viisi päivää EUR 45,30. Lisätietoa lentokentän pysäköinnistä saa Internet-sivuilta.