Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee kahdeksan kilometriä Toulousesta luoteeseen. Keskustasta lentokentälle ajettaessa tulee ajaa Allée de Barcelone-tietä Bordeaux'n, Aux'n ja Blagnacin suuntaan. Allée de Barcelone-tieltä pitää kääntyä Bordeaux'n liittymästä (A620-E9). A620-E9-tietä pitää ajaa aina liittymään 31 asti, josta pääsee Blagnaciin johtavalle tielle (A621). Aéroport Blagnaciin ja Grenadeen johtavasta (oikeanpuoleisella kaistalla olevasta) 2-liittymästä pääsee D901-tielle. D901-tien 4-liittymästä pääsee lentokentälle.

C-uloskäynnin vierestä löytyy busseja (puh: +33 (0)5 62 72 37 23), jotka liikennöivä 20 minuutin välein Toulousen bussiasemalle. Matkan varrella bussit pysähtyvät seuraavissa paikoissa: Allées Jean Jaurès, Place Jeanne d’Arc ja Centre Compans Caffarelli.

Novatel Autocars -yhtiön (puh: +33(0)3 7680 3789) busseilla pääsee kahdesti päivässä (klo. 10.00 ja 18.30) Andorran minivaltioon. Bussit pysähtyvät matkan varrella seuraavissa paikoissa: Pas-de-la-Case, Soldeu, Canillo ja Encamp.

Autonvuokraus - Toulouse-Blagnacin lentokenttä

Tuloaulasta voi vuokrata autoja seuraavista autovuokraamoista: Ada, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National/Citer ja Sixt. Auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan C-uloskäynnin edestä löytyy takseja. Kaikissa takseissa on mittarit. Taksimatka Toulousen keskustaan kestää noin 10 minuuttia ja maksaa noin 15 €.

Pysäköinti lentokentällä

Lentokentällä on viisi pysäköintialuetta. P0- ja P1-alueet ovat lyhytaikaispysäköintejä (maks. 24 tuntia), ja niihin voi parkkeerata ilmaiseksi 30 minuutin ajan. P2-, P3- ja P5-alueet ovat tarkoitettu pitkäaikaiseen parkkeeraamiseen. P2- ja P5-alueilta on ilmainen bussikuljetus terminaaliin.