Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä mutta Carcassonnessa on rautatieasema.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee A61-tiellä (liittymä 23). Lentokenttäkyltit ovat melko epäselviä. Moottoritieltä poistuttaessa tulee ensin ajaa Mazametin suuntaan. Lentokentän Internet-sivuilla on kartta, johon on merkitty lentokenttää ympäröivät tiet.

Lentokentältä pääsee Carcassonneen lentokenttäbussilla, joka kulkee saapuvien lentojen aikataulujen mukaan. Bussi pysähtyy seuraavissa paikoissa: rautatieasema, Place Davilla, Place Gambetta ja La Cité. Bussilippu maksaa 5 €, ja alle 7-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi. Aerobus tarjoaa kuljetuspalvelun muihin paikkoihin alueella.

Autonvuokraus - Carcassonnen lentokenttä

Lentokentällä on viisi autovuokraamoa: ADA, Avis, Budget, Europcar, Hertz ja Location Occitane. ADA- ja Location Occitane -autovuokraamoilla on usein halvimmat hinnat. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan edessä on takseja, mutta niiden kysyntä on usein tarjontaa suurempi. Taksimatka Carcassonnen keskustaan maksaa noin 12 €.

Pysäköinti lentokentällä

Ensimmäiset 30 minuuttia ovat ilmaiset, mutta seuraavasta puolituntisesta pitää maksaa 2 €. Parkkimaksu on ensimmäisen tunnin jälkeen 4 €/1-4 tuntia, 8 €/vrk ja 34 €/viikko. Lentokenttää usein käyttävien matkustajien kannattaa harkita pysäköintipassin ostamista. Passi maksaa kolmelta kuukaudelta 150 € ja vuodelta 460 €.