Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä. Lentokentältä pääsee bussilla Toulonin rautatieasemalle, josta voi jatkaa matkaa Marseilleen, Aix-en-Provenceen, Le Luciin, Fréjus-St.Raphaëliin, Cannesiin ja Nizzaan.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 23 kilometriä Toulonista itään, ja sinne ajaa autolla helposti A570-moottoritietä pitkin (Hyèresin ja Saint-Tropezin suunta). Liikenneympyrästä tulee valita N98-liittymä, ja ajaa kyseistä tietä noin 400 metriä. Sen jälkeen tulee kääntyä oikealle, D559-tielle ja kolmen kilometrin jälkeen tulee kääntyä uudestaan oikealle, D97-tielle. D42-tielle johtava liittymä vie lentokentälle.

Saint-Tropez sijaitsee 52 kilometrin päässä lentokentästä. Kaupunkiin pääsee N98-tietä pitkin.

“Sodetrav-Reseau Mistral”-yhtiön bussit löytyvät lentokentän pääsisäänkayntiä vastapäätä. Bussimatka Toulonin keskustaan maksaa noin € 10.00. Perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin bussit kulkevat Saint-Tropeziin neljästi päivässä (heinä-elokuussa päivittäin).

Autonvuokraus Toulon-Hyèresin lentokenttä

Tuloaulasta löytyy useiden autovuokraamojen palvelutiskit (mukaan lukien Europcarin ja National/Alamon). Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra-sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri palveluntarjoajien hintoja.

Taksi

Taksitolppa sijaitsee tuloaulan ulkopuolella (puh: +33(0)494 00 60 00). Taksimatka Touloniin kestää noin 20 minuuttia ja maksaa noin € 40.00. Taksi Saint-Tropeziin maksaa noin € 85.00.

Lentokentän pysäköinti

Terminaalin edessä on kaksi suurta pysäköintialuetta. P1 on lyhytaikaispysäköinti ja P2 pitkäaikaispysäköinti. Tuloaulassa on palvelutiski, josta saa tietoa lentokentällä pysäköimisestä (puh: +33(0)494 00 83 14).