Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä on kaksi hotellia: 4-tähden Sofitel Hotellista (puh: +33(0)4 7223 3805) pääsee suoraan terminaaliin (keskushalli). Lentokentältä on bussikuljetus 2-tähden Kyriad Hotelliin (puh: +33(0)4 7223 9090). Booking.com -sivusto tarjoaa lisää hotelleja sekä online-varauspalvelun. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman ja erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Terminaalissa on suuri määrä myymälöitä, kahviloita, baareja ja ravintoloita, joista suurin osa sijaitsee keskushallissa. Kalliimmat ja hienommat ravintolat löytyvät Sofitel hotellista, jonne pääsee suoraan keskushallista.

Matkatavarat

Keskushallin ensimmäisessä kerroksessa on matkatavarasäilytys. Samasta paikasta löytyy myös löytötavaratoimisto (puh: +33(0)4 7222 7428).

Neuvonta

Lentokentällä on kolme neuvontapistettä: yksi 2-terminaalin lähtöaulassa, toinen 1-terminaalin tuloaulassa ja kolmas terminaalien välissä olevassa keskushallissa.

Yritykset

Keskushallissa sijaitsevaa postitoimistoa vastapäätä on mahdollista käyttää faksia ja kopiointikonetta.

Business Center (puh: +33(0)4 7222 8374) tarjoaa toimisto- ja konferenssipalveluita 2-80 henkilölle. Keskuksessa on myös mahdollisuus catering- ja sihteeripalveluun (kääntäjä- ja pikakirjoituspalvelu).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Joka puolelta lentokenttää löytyy liikuntarajoitteisille henkilöille mukautettuja hissejä, wc-tiloja ja puhelimia. P6-pysäköintialuella on invaparkkipaikkoja (bussipysäkin vieressä). Parkkipaikkojen käytöstä tulee ilmoittaa keskushallissa olevaan neuvontaan, jolloin parkkimaksusta saa alennusta. Apua saa numerosta puh: +33(0)826 800 826.

Muut palvelut

Terminaalissa on kaikkialla pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja. Keskushallista löytyy ensiapu ja apteekki. Langaton Internet-yhteys toimii kaikkialla terminaalirakennuksessa.