Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä, mutta bussit kulkevat Marseillen asemalle sekä TGV-rautatieasemalle Aixille.

Auto ja bussi

Marseillesta ajettaessa tulee ensiksi ajaa A-55 -tietä pitkin, ja sen jälkeen ajaa A-7-tietä Avignonin suuntaan. Seuraa D9-liittymää. Lentokenttä sijaitsee N-113 -tien varrella. Lentokentän internet-sivuilta löytyy interaktiivinen tiekartta.

Bussiasema sijaitsee aulojen 1 ja 4 välissä. Lentokenttäbussit kulkevat Marseillen Saint Charles-rautatieasemalle (matka-aika 30 minuuttia, € 8.50), TGV-asemalle sekä Aix-en-Provincessa sijaitsevalle bussiasemalle (40 minuuttia, € 7.90). Muilla busseilla pääsee Salon de Provenceen (Rognac), Vitrolles les Pinchinadesiin sekä Digneen.

Joulukuusta huhtikuuhun lentokentältä on bussikuljetus eteläisille Alpeille. Bussimatka tulee varata 72 tuntia etukäteen soittamalla yleiseen numeroon.

Autonvuokraus Marseille Provencen lentokenttä

Seuraavien seitsemän autovuokraamon palvelutiskit löytyvät aulasta 1: Ada, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National citer ja Sixt. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra-sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri palveluntarjoajien hintoja.  

Taksi

Marseillen lentokenttä sijaitsee 30 kilometrin päässä Marseillen keskustasta. Päivisin taksimatka maksaa noin € 40.00 ja öisin noin € 50.00.

Taksin voi varata numerosta +33(0)442 881 144 tai internet-sivujen kautta.

Lentokentän pysäköinti

P1 ja P6 ovat aulojen 1 ja 4 vieressä olevia katettuja parkkihalleja, tässä järjestyksessä. Parkkeeraaminen maksaa neljältä tunnilta € 6.00, ja koko päivältä € 13.50. P2, P5 ja P10 sijaitsevat myöskin kohtuullisen lähellä terminaaleja. Ensimmäinen parkkitunti maksaa € 2.20, kaksi tuntia € 4.00, neljä tuntia € 5.00. P3 ja P7 ovat pitkäaikaispysäköintejä: € 6.20 /päivä, kuudennesta päivästä lähtien € 4.90 /päivä. P8 on tarkoitettu lyhytaikaiseen pysäköimiseen, ensimmäiset 40 minuuttia ovat maksuttomia.