Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja, mutta Montpellier'ssä on suuri määrä hotelleja: esim. Holiday Inn (puh: +33(0)4 671 23232) ja Sofitel (puh: +33(0)4 679 97272). Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Lentokentällä on pieneen kokoonsa nähden sopivasti myymälöitä, ravintoloita ja baareja. Kannattaa ottaa huomioon se, että turvatarkastuksen jälkeen palvelut ovat minimaaliset. Toisin sanoen kannattaa pysytellä viime tippaan asti turvatarkastuksen toisella puolella!

Matkatavarat

Yleisneuvontapalvelu toimii myös löytötavaratoimistona. Montpellier'n lentokentällä ei ole matkatavarasäilytystä.

Neuvonta

Yleisneuvontapalvelu löytyy keskushallista.

Yritykset

Lentokentän business-keskuksesta voi vuokrata kokoushuoneita 4-90 henkilölle. Huoneissa on Internet-yhteys, videokonferenssilaitteisto, videoprojektori sekä catering-mahdollisuus. Lisätietoa numerosta: +33(0)467 208 660.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Lentokenttärakennus soveltuu erittäin hyvin liikuntarajoitteisille matkustajille. Lentokentällä on pyörätuoliramppeja sekä erikoisvarustettuja hissejä, puhelimia ja wc-tiloja. Kaikilla pysäköintialueilla on liikuntarajoitteisille matkustajille varattuja parkkipaikkoja.

Muut palvelut

Ensiapuun saa yhteyden neuvonnan kautta. Terminaalirakennuksessa toimii langaton Internet-yhteys.