Palvelut

Palvelut

Hotellit

Seuraavilla hotelleilla on lentokentän ja hotellin välinen bussikuljetus: Holiday Inn Resort (puh: +33(0)4 9314 8000), Novotel Nice Aéroport Cap 3000 (puh: +33(0)4 9331 6115), Novotel Nice Arenas Aéroport (puh: +33(0)4 9321 2250) ja Campanile Nice Côte d'Azur (puh: +33(0)4 9321 2020). Bussit pysähtyvät “Navettes Hôtels”-bussipysäkillä tuloaulan ulkopuolella. Booking.com tarjoaa lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelun. Sivusto tarjoaa laajan valikoiman hotelleja sekä erinomaiset internet-hinnat. Lisätietoja Nizzan hotelleista

Myymälät ja ravintolat

Hienostuneen Côte d'Azurin alueen tärkeimmällä lentokentällä ei ole puutetta myymälöistä, baareista tai ravintoloista. Lentokentällä joutuu kuitenkin maksamaan ruuasta, juomista ja muista ostoksista suurimmassa osassa paikoista paljon.

Matkatavarat

Lentokentän palvelukeskus huolehtii matkatavaroiden säilytyksestä sekä löytötavaroista (kts. Neuvonta).

Neuvonta

Kummassakin terminaalissa on neuvontapisteitä. Terminaalissa 1 on neuvontapiste sekä tulo- että lähtöaulassa, ja terminaalissa 2 vain tuloaulassa. Sama koskee myös turistineuvontaa.

Lisäksi lentokentällä on niin sanottuja palvelukeskuksia, jotka tarjoavat mm. seuraavia palveluita: matkatavaran säilytys, löytötavaratoimisto, kuivapesupalvelu, asiakirjojen lähettäminen tai periminen, faksi, kopionti yms. 

Yritykset

Nizzan lentokentällä on suuri Business Center, (puh: +33(0)820 423 333). Terminaalin 1 ensimmäisessä kerroksessa on kuusi kokoushuonetta ja yksi konferenssitila 250 henkilölle. Tila voidaan jakaa tarpeen mukaan kahdeksi tai neljäksi huoneeksi. Terminaalin 2 toisessa kerroksessa on seitsemän kokoushuonetta, joiden koko on 15 m² - 50m². Varauksen voi tehdä “Centre d'Affaires”-sivoston kautta.  

Nizzan lentokentän vakiomatkustajille on olemassa kanta-asiakasohjelma (Club Airport Premier). Jokaisesta Nizzan lentokentältä lähtevästä lennosta kertyy pisteitä, jotka oikeuttavat nopeaan lähtöselvitykseen, varattuihin parkkipaikkoihin tai alennuksiin myymälöissä. Kanta-asiakasohjelmaan voi rekisteröityä ilmaiseksi internetissä.

Nizzan lentokentältä voi matkustaa helikopterilla lopulliseen kohteeseen. Lentokentällä on kolme helikopteripalveluita tarjoavaa yritystä. Lisätietoja saa internet-sivuilta.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Nizzan lentokentällä on erinomaiset valmiudet liikuntarajoitteisille matkustajille: pyörätuoliramppeja sekä inva-wc-tiloja, hissejä, puhelimia ja pankkiautomaatteja. Kaikilla pysäköintialueilla on varattuja invaparkkipaikkoja.

Vammaisille on on myös kuljetus lentokentälle tai lentokentältä, Ulysse Transport (puh: +33(0)493 710 700).

Muut palvelut

Pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä on kaikkialla lentokentällä. Terminaalissa 1 on postitoimisto, apteekki ja rukoustila. Terminaali 1 ensimmäisessä kerroksessa on rokotuskeskus.

Uudesta terminaalista 2 löytyy tietokoneita, joissa on internet-yhteys. Internet-yhteuden saa kytkettyä myös omaan kannettavaan tietokoneeseen. Langaton internet-yhteys (Wi-Fi) toimii joka puolella lentokenttää. Kummankin terminaalin Business Centerissä on mahdollisuus nauttia vaihtuvista näyttelyistä.