Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

TGV-luotijunan ja paikallisten RER-yhtiön junien ansiosta Pariisin Charles de Gaullen lentokentältä on erinomaiset yhteydet Pariisiin, muualle Ranskaan ja joihinkin Euroopan pääkaupunkeihin. Juna-asema sijaitsee terminaalissa 2. Junien lähtöajat löytyy matkatavaroiden luovutusaulan informaatiotaululta.  

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 23 kilometriä Pariisista koilliseen, A1-moottoritien varrella (liittymä 6 ‘Aéroport Paris-Charles de Gaulle’). Lentokentälle voi ajaa myös Porte de Bagnoletista alkunsa saavaa A3-tietä (liittymästä 3 pääsee A1-tielle, lentokenttä on selvästi viitoitettu).

Lentokentälle menevät bussit lähtevät 15 minuutin välein Pariisin Place de l’Opéra -aukiolta (Rue Scriben ja Rue Auberin kulma). Matka kestää noin 45-60 minuuttia. Lentokentän ja Pariisin välillä kulkee myös minibusseja, joihin voi varata paikan numerosta: (puh: +33(0)1 4418 3602). 

Autonvuokraus Pariisi Charles de Gaullen Lentokenttä

Jokaisessa terminaalissa on autovuokraamojen palvelutiskejä (Avis, Budget, Europcar, Hertz, National ja Sixt). Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra-sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri palveluntarjoajien hintoja.

Taksi

Taksi Pariisin keskustaan maksaa noin € 50.00 (päivähinta). Lentokentällä on myös kiinteähintainen limusiinipalvelu Pariisin keskustaan. Limusiineja voi vuokrata Aéroports Limousine -yritykseltä (puh: +33(0)1 4071 8462).

Lentokentän pysäköinti

Terminaalien lähellä on lyhytaikaiseen pysäköimiseen tarkoitettuja parkkihalleja. Lomaparkki (Parc Vacances) on pitkäaikaispysäköinti (€ 120 /8-13 päivää, € 175 /14-30 päivää). Lentokentällä on lisäksi kaksi muuta pidempi aikaiseen parkkeeraamiseen tarkoitettua pysäköintialuetta, Px ja Pr (Sofitel hotellin vieressä). Kummatkin maksavat € 15.00 /päivä). Pysäköintialuiden ja useimpien terminaalien välillä on bussikuljetus.