Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Perpignanin lentokentälle ei ole junayhteyttä. Lähin juna-asema on Perpignanin oma asema.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 3 kilometriä Perpignanista pohjoiseen ja sinne pääsee helposti vuokra-autolla. Lentokentältä D117 liittyy maksulliseen A9-tiehen (joka yhdistää Toulousen ja Montpellierin Barcelonaan Espanjassa) sekä rinnakkaiseen D900-tiehen, joka vie Perpignanin keskustaan. D117:a voi myös jatkaa eteenpäin päästäkseen kaupungin keskustaan.

Heti lentojen saapuessa ShuttleDirect -lentokenttäbusseja kulkee Perpignanin keskustaan, hinta: 4,50 €.

Autonvuokraus Perpignanin lentokentällä

Pieneksi lentokentäksi Perpignanilla on paljon autovuokraamoja. Lentokentällä on kuusi autovuokraamoa: Ada, Avis, Hertz, Europcar, National/Citer ja Sixt. Näiden palvelutiskit löytyvät läheltä matkatavaroiden luovutusaulaa. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Takseja on suoraan tuloaulan edessä. Kaikissa takseissa on mittari. Matka Perpignanin keskustaan maksaa noin 15,00 €. Taksin voi varata numerosta +33 (0)4 6835 1515.

Pysäköinti lentokentällä

P1-pysäköintialueella on tilaa melkein 800 autolle. Ensimmäiset 15 minuuttia on maksutonta parkkiaikaa, seuraava tunti maksaa 1,60 € ja sen jälkeen 0,60 € per tunti. Parkkipaikka P2 on varattu vuokra-autoille. On etsittävä kylttiä ‘Park Louers’. Siitä ajaa helposti ohi, mutta se ei ole ongelma: voi jatkaa terminaalin ohi ja kääntyä ympäri.