Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentän rautatieasema sijaitsee maanalla, ja sinne pääsee hissillä kaikista terminaaleista. Arlanda Express-junalla Tukholman keskustaan pääsee 20 minuttissa. Matka maksaa SEK 20.00. Lentokentältä lähtee junia myös muihin kohteisiin, kuten Uppsalaan, Göteborgiin ja Trondheimiin (Norjassa).  

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee Tukholman ja Uppsalan välissä kulkevan E4-moottoritien varrella. Lentokenttäliittymä on selvästi merkitty.

T2-, T4- ja T5-terminaalien edessä on bussipysäkkejä. Lentokenttäbussit 'Flygbussarna' ajavat lentokentän ja Ruotsin pääkaupungin keskustan välilä. Bussi kulkee 10 minuutin välein. Bussilinja 583 ajaa Märstan rautatieasemalle, josta pääsee junalla Tukholman keskusasemalle.

Uppsalaan pääsee Upplands Lokaltrafik-bussiyhtiön bussilla nro. 801. Bussi kulkee päiväsaikaan 20 minuutin välein.

Autonvuokraus Tukholman Arlandan lentokenttä

Lentokentällä on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Avis, Europcar ja Hertz. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra-sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri palveluntarjoajien hintoja.

Taksi

T4-terminaalissa on Flygtaxin palvelupiste (puh: +46(0)8 593 604 70). Taksit veloittavat lentokentän ja Tukholman keskustan välisestä matkasta kiinteän hinnan (pakollinen). Hinta on noin SEK 450, ja matka kestää noin 40 minuuttia.

Lentokentän pysäköinti

Jokaisen terminaalin lähellä on lyhytaikaiseen pysäköimiseen tarkoitettuja ulkoparkkeja (SEK 40 - 60 /tunti). Lisäksi T2-, T4- ja T5-terminaalien sekä Sky Cityn vieressä on parkkihallit (SEK 50 - 60 /tunti). Pitkäaikaispysäköinti maksaa aluksi SEK 100 /vrk ja viidennestä päivästä lähtien SEK 50. Pysäköintialueilta on bussikuljetus terminaaleihin. Lisätietoa pysäköinnistä: +46(0)8 797 6670.