Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole suoraa juna- tai metroyhteyttä. Bussilla 128 pääsee lentokenttää lähimpänä sijaitsevalle Kurt Schumacher Platzin metroasemalle (linja U6).

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee kahdeksan kilometriä Berliinin keskustasta luoteiseen, A111-moottoritien varrella (Autobahn). Moottoritie yhdistää Berliinin ympärillä kulkevan kehätien (A10) ja lähempänä keskustaa kulkevan A100-kehätien. Lentokenttä on selvästi viitoitettu kaikilla edellä mainituilla teillä.

JetExpressBus TXL -bussi (puh: +49(0)30 11861) liikennöi kymmenen minuutin välein lentokentältä Alexanderplatzilla sijaitsevalle keskusasemalle (Hauptbahnhof). X9-bussilla pääsee Berliinin Zoo-metroasemalle. Bussit 128 ja 109 liikennöivät lentokentän sekä useiden metro- (U-Bahn) ja kaupunkijuna-asemien (Stadt-Bahn) välillä. 

Autonvuokraus - Berliinin Tegelin lentokenttä

P2-parkkihallin sisääntulossa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Avis, Budget, Europcar, Hertz, National Car Rental ja Sixt. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Takseja löytyy lyhytaikaiseen pysäköimiseen tarkoitetusta parkkihallista (PK) sekä A1-terminaalista. Taksimatka Berliinin keskustaan maksaa noin 30 €.

Pysäköinti lentokentällä

Kuusikulmaisen terminaalin keskellä on lyhytaikaiseen pysäköimiseen tarkoitettu parkkihalli (PK). Parkkimaksu on ensimmäisiltä 15 minuutilta 1 €, ja sen jälkeen 2 €/15 min. Terminaalia lähellä olevat P1- ja P2-parkkihallit veloittavat ensimmäisestä tunnista 4 €, seuraavasta tunnista 8 €, ja sen jälkeen 2,50 €/tunti. Pitkäaikaiseen pysäköimiseen tarkoitetussa P5-parkkihallissa yksi viikko maksaa 95 € ja kaksi viikkoa 155 €. Lentokentällä on myös toinen pitkäaikaispysäköintialue, joka sijaitsee paikassa, jonne piti rakentaa uusi terminaali ("Terminal Ost"). Tätä terminaalia ei kuitenkaan rakenneta, sillä lentokenttä suljetaan tulevaisuudessa.

Lisätietoa pysäköinnistä (puh: +49(0)30 4101 3378).