Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Köln-Bonnin lentokentän T2:ssa on maanalainen juna-asema (Köln-Bonn Flughafen -asema). S-bahn-junalla pääsee Kölnin Hauptbahnhofille 16 minuutissa.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee noin 17 kilometrin päässä Kölnistä ja 22 kilometrin päässä Bonnin keskustasta. Bonnista ja Duisburgista pääsee lentokentälle ajamalla A59-moottoritietä.

T1:ssä on bussipysäkki. Bussi SB60 on nopea lentokenttäbussi. Tämä bussi kulkee lentokentän ja Bonnin väliä. Bussimatka kestää puoli tuntia ja yhdensuuntainen matka maksaa EUR 6,50. Lipun voi ostaa suoraan bussista. Lisätietoa saa Airport Expressin kotisivuilta.

Autonvuokraus Köln-Bonnin lentokenttä

Autovuokraamot (Avis, EuropCar, Hertz ja Sixt) löytyvät T1:sen keskushallista. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Terminaalin edessä on taksiasema. Taksimatka Kölniin maksaa noin EUR 25,00 ja Bonniin EUR 35,00. Taksin voi tilata myös Internetistä.

Lentokentän pysäköinti

Lentokentällä on yli 12 000 parkkipaikkaa. Vaihtoehtoja on monta. Lyhytaikaispysäköinti maksaa tunnilta EUR 4,50. Vartioidusta parkkihallista vastaa Kalscheuer -yhtiö. Parkkihalliin voi tehdä varauksen Internetissä tai soittamalla numeroon: +49(0)22 034 02106.