Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole suoraa junayhteyttä. Lentokentältä pääsee bussilla Frankfurtiin sekä muihin saksalaisiin kaupunkeihin (katso alla).

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee noin 120 kilometrin päässä Frankfurt am Mainista. Lentokentälle pääsee Kölnistä ajamalla A61-tietä Mainz/Ludwigshavenin suuntaan, liittymä Rheinbollen. B50-tietä pitää ajaa Frankfurt Hahn -liittymään asti. 

Frankfurtin ja lentokentän välillä liikennöi säännöllisin väliajoin bussi. Myös muista saksalaisista kaupungeista pääsee helposti lentokentälle. Frankfurtiin ajava bussi lähtee A-terminaalin edessä olevan bussiaseman pysäkiltä 22. Bussilippu Frankfurtiin maksaa EUR 12,00, Kölniin EUR 15,00. Bussilippuja voi ostaa sekä kuljettajalta että terminaalin edessä olevalta lippukassalta. Lisätietoa saa bussipalvelun kotisivuilta.

Autonvuokraus Frankfurt-Hahnin lentokenttä

Lentokentältä löytyy useiden autovuokraamojen palvelupisteet: Alamo, Avis, Budget, Buchbinder, Europcar, Hertz ja Sixt. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Terminaalin edessä on taksiasema. Taksin voi tilata myös etukäteen esimerkiksi Taxi am Hahnin (puh. +49(0)6 543 3514) tai Taxi Konradin kautta (puh. +49(0)6 543 2010).

Lentokentän pysäköinti

Lentokentällä on sekä lyhytaikais- että pitkäaikaispysäköintialueita. P0, P1 ja P5 ovat lyhytaikaispysäköintejä (EUR 2,50 /tunti tai EUR 18.00 /vrk). P2, P4, P7 ja P8 ovat pitkäaikaispysäköintejä (EUR 2,00 /tunti tai EUR 7.00 /vrk). Terminaalin ja pysäköintialueiden välillä on ilmainen bussikuljetus. Lisätietoa lentokentän pysäköinnistä saa sähköpostitse.