Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentällä on kaksi rautatieasemaa: maan alla sijaitseva Regionalbahnhof ja maan päällä sijaitseva Fernverkehrbahnhof. S-Bahnin junat ja paikallisjunat lähtevät Regionalbahnhofin asemalta Frankfurtin päärautatieasemalle (Hauptbahnhof). Asemalta pääsee junalla myös Offenbachiin, Hanauun, Rüsselsheimiin, Mainziin ja Wiesbadeniin. Ainoastaan Intercity-junat ja ICE-pikajunat pysähtyvät Fernverkehrbahnhofin asemalla. Junat kulkevat Frankfutista Cologneen (matka-aika: 1 tunti). 

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 12 kilometriä Frankfurtista lounaaseen, A3-moottoritien (Cologne-München) ja A5-moottoritien (Hannover-Basel) risteyksessä (Frankfurter Kreuz). Lentokenttäliittymä on selvästi viitoitettu (“Flughafen”).

Suurin osa busseista lähtee terminaalin 1 edestä. Bussilinjoja on useita, joista tärkeimmät ovat: Frankfurtin Südbahnhofiin ajava bussilinja 61, Oberhausenin asemalle ajava linja 900 ja Kelsterbachiin ajava linja 73. Darmstadtiin pääsee lentokenttäbussilla. Lufthansan bussit ajavat Hahnin lentokentälle, Heidelbergiin, Mannheimiin ja Strasbourgiin. 

Ainoastaan linjat 61, 68, 73 ja 975 pysähtyvät terminaalissa 2. Terminaaliin 1 pääsee Skylinen automaattisella junalla kahdessa minuutissa.  

Autonvuokraus Frankfurtin lentokenttä

Kummassakin terminaalissa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz ja Sixt. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra-sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri palveluntarjoajien hintoja. 

Taksi

Kummankin terminaalin tuloaulan edestä löytää vapaita takseja. Taksimatka Frankfurtiin kestää ilman ruuhkaa noin 20 minuuttia ja maksaa noin € 20.00. 

Lentokentän pysäköinti

Kummankin terminaalin lähellä on suuri parkkihalli, josta on pääsee suoraan lentokentälle. Terminaalin 1 parkkihalliin pääsee seuraamalla kylttejä P1-P5, kun taas P8 ja P9 ovat terminaalin 2 parkkihalleja. P1-, P4- ja P5-alueilla on naismatkustajille varattuja parkkipaikkoja. Parkkimaksut: ensimmäiset 30 minuuttia € 1.50, seuraavat tunnit € 3.50, maksimissaan € 22.50 /päivä. Viikko parkkihallissa maksaa € 112.50, ja seuraava viikko on ilmainen. Kaksi viikkoa ylittävästä ajasta tulee maksaa € 5.00 /päivä.

Terminaalin 1 vieressä on Lentokentän autopalvelun (puh: +49(0)96 690 27901) ylläpitämä vartoitu parkkihalli.

Lentokentän eteläpuolella on lisäksi pysäköintialue ("Lomaparkki"), mutta alueella on vain 1000 parkkipaikkaa. Viikkohinta: turistikaudella € 64.00 ja turistikauden ulkopuolella € 54.00).