Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokenttä yhdistettiin Hampurin kaupunkijunaverkostoon vuonna 2008. Ennen radan valmistumista Ohlsdorfin S-Bahn-asemalle pääsi lentokenttäbussilla (linja 110).

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee kahden Hampurin ympärillä kulkevan kehätien välissä (R2 ja R3) ja A7-moottoritien vieressä (liittymä Schnelsen – Nord). Hampurin keskustasta ajettaessa lentokenttä on selvästi tieviitoitettu. Aamu- ja iltapäiväruuhkien aikaan lentokenttää ympäröivät tiet ovat hyvin ruuhkaisia.

Suoraan terminaalin edestä lähtevillä busseilla pääsee moniin paikkoihin Hampurissa. Linja 110 (lentokenttäpikabussi) ajaa pääasemalle.

Autonvuokraus - Hampurin lentokenttä

Tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Avis, Budget, Europcar, Hertz, National/Alamo ja Sixt. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Taksimatka Hampurin keskustaan kestää noin 30 minuuttia ja maksaa noin 20 €. Ruuhka-aikoina matka kestää paljon kauemmin ja maksaa huomattavasti enemmän. Hampurin ulkopuolella sijaitseviin paikkoihin matkustettaessa hinnasta voi sopia yleensä etukäteen. STARS Limousinen-palvelusta voi vuokrata limusiineja (puh: +49(0)40 5075 3540).

Pysäköinti lentokentällä

Monet eri kyltit johdattavat lentokentän sisäänkäynnissä eri pysäköintialueille. P1, P2, P4 ja P5 ovat lyhytaikaiseen pysäköimiseen tarkoitettuja parkkihalleja, joissa parkkimaksu on 3 €/tunti. P8-pitkäaikaispysäköintialueella viikko maksaa 50 € ja P9-parkkihallissa 60 €/viikko. Lisätietoa pysäköinnistä lentokentällä (puh: +49(0)40 5075 3303).