Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentältä on maanalainen yhteys Nürnbergiin. Joka 10-15 minuuttia metro lähtee Hauptbahnhof-asemalle kaupungin keskustassa.

Auto ja bussi

Nürnbergin lentokenttä sijaitsee vain 5 kilometriä pohjoiseen kaupungin keskustasta, Nürnbergin kaupungin laitamilla. Lentokentälle on helppo päästä moottoritie A3:a (Frankfurt-Regensburg) pitkin. Kyseinen tie liittyy moottoriteihin A9 ja A6. Yhdessä nämä muodostavat Nürnbergin kehätien.

Terminaalin edessä on bussipysäkki. Bussilinja 32 kulkee Nürnbergin keskustaan.

Autonvuokraus Nürnbergin lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyy tuloaulasta. Nürnbergin lentokentällä on neljä autovuokraamoa: Avis, Europcar, Hertz ja Sixt. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Takseilla (puh: +49(0)911 194 10) pääsee 15 minuutissa tai nopeammin Nürnbergin lentokentältä kaupungin keskustaan. Taksimatka keskustaan maksaa noin 16 euroa.

Pysäköinti lentokentällä

Kolme parkkihallia (P1, P2 ja P3) ja kolme ulkoilmapysäköintialuetta (P7, P12 ja P31) ovat lähellä lentokentän terminaalia. Nürnbergin lentokentän kotisivuilta löytyy päivitetyt hinnat eri pysäköintivaihtoehdoille. Tietoa lentokentän pysäköinnistä saa myös puhelimitse numerosta +49(0)911 937 1313.