Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä. Helsingin päärautatieasemalle pääsee Finnairin City Bussilla.

Auto ja Juna

Lentokentälle pääsee vaivattomasti Suomen pääkaupungissa kulkevaa Kehä III:sta pitkin. Seuraa lentokenttäkylttejä. Lentokentälle pääsee myös Tuusulantietä pitkin (45-tie). Lentokentän internet-sivuilla on selkeä kartta lentokentälle johtavista teistä.

Finnairin City Bus lähtee puolen tunnin välein ulkomaanterminaalista. Bussi pysähtyy myös T1-terminaalissa sekä kahdessa eri lähialueen lentokenttähotellissa. Pyynnöstä bussilla pääsee moniin eri paikkoihin Helsingissä. Matkalipun hinta: € 2.50.

Lentokentälle pääsee myös monilla eri joukkoliikenteen busseilla (linjat 415, 451 ja 615). Lisäksi yhdistelemällä busseja pääsee useisiin eri paikkoihin. Lisätietoa Helsingin joukkoliikenteestä saa soittamalla numeroon: +358(0)100 111.

Autonvuokraus Helsinki-Vantaan lentokenttä

Tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen tiskit: Avis, Budget, Europcar, Hertz ja Sixt. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra-sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri palveluntarjoajien hintoja.

Taksi

Taksimatka Helsingin keskustaan kestää puoli tuntia, ja maksaa noin € 30.00. Taksin voi jakaa myös muiden matkustajien kanssa, jolloin hinta on kiinteä (puh: +358(0)600 555 555). Tuloauloissa 1 ja 2 on palvelutiskejä, joista voi pyytää taksin. 

Lentokentän pysäköinti

Terminaalien edessä on lyhytaikaiseen pysäköimiseen tarkoitettuja pikaparkkeja, enimmillään 1 tunti, € 1.00 /10 min. Pitkäaikaispysäköinti onnistuu P3, P4 ja P5-parkkialueilla (€ 36.00 - € 42.00 /viikko). Liikematkustajille on oma pysäköintialue P1-alueella (€ 20.00 /vuorokausi) sekä P2-alueella (€ 15.00 /vuorokausi).